Privacy Policy School van Ayurveda (VZW)

Laatst bijgewerkt: 19 oktober 2023

Wij respecteren de privacy van bezoekers van onze website en in het bijzonder de rechten van bezoekers met betrekking tot de geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens.

Vanwege volledige transparantie hebben wij daarvoor een beleid geformuleerd en ge√Įmplementeerd dat in overeenstemming is met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Dit beleid houdt onder meer in dat wij persoonlijke informatie die ons verschaft wordt, vertrouwelijk behandelen.

Voor meer informatie over de bescherming van persoonsgegevens, kun je terecht op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

De verantwoordelijke voor verwerking van persoonsgegevens:

Je gegevens worden verwerkt door: 

¬†School van Ayurveda (VZW) |¬†Juul de Windestraat 2 | 8600 Diksmuide | Belgi√ę

De volgende website geldt deze Privacy Policy: https://www.lies-ameeuw.live/ 

Persoonsgegevens: 

elk gegeven betreffende een ge√Įdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon. Dit betekent dat informatie ofwel direct over iemand gaat, ofwel naar deze persoon te herleiden is. Dat het om een natuurlijke persoon moet gaan, houdt in dat gegevens van overleden personen of van organisaties geen persoonsgegevens zijn.

Juridische informatie:

School van Ayurveda (VZW) |¬†Juul de Windestraat 2 | 8600 Diksmuide | Belgi√ę

Gegevens Autoriteit Persoonsgegevens

Je hebt recht op toegang, wijziging, correctie van je persoonsgegevens. Neem hiervoor contact op met School van Ayurveda (VZW) |¬†Juul de Windestraat 2 | 8600 Diksmuide | Belgi√ꬆof via [email protected]

Domeinnaam: https://www.lies-ameeuw.live/ 

Verzamelde informatie, doel, gebruik en verwerking van persoonsgegevens

School van Ayurveda verzamelt gegevens voor de uitvoering van haar diensten.

Persoonsgegevens worden verzameld wanneer:

  • je op onze website vraagt om informatie

  • je navigeert naar de website of diensten raadpleegt

  • je contact opneemt met¬†School van Ayurveda

Onderstaande persoonsgegevens worden door School van Ayurveda verwerkt:

Doel: 

  • Beheer van contactformulieren
  • Beheer van nieuwsbrieven
  • Informatie over diensten

Wat vragen wij:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer

Gegevens hosting provider 

Alle verzamelde en verwerkte data wordt door ons gehost in de Europese Unie. 

Als je de bestemming van je gegevens wilt achterhalen, neem dan contact met ons op via e-mail: [email protected]

Gegevens bankgegevens

Bankgegevens worden beheerd door de bank

Bewaartermijn

De gegevens worden opgeslagen en gebruikt voor een periode in overeenstemming met de geldende wetgeving.

Inzage, correctie en recht van verzet

Je hebt recht op toegang, wijziging, correctie van je persoonsgegevens. Neem hiervoor contact op met ¬†School van Ayurveda (VZW) |¬†Juul de Windestraat 2 | 8600 Diksmuide | Belgi√ꬆof via¬†[email protected].¬†Daarnaast heb je de mogelijkheid om te bepalen wat er met je persoonsgegevens gebeurt na je overlijden. Voor meer informatie over het onderwerp, kun je de website van de¬†Autoriteit Persoonsgegevens¬†raadplegen.¬†Tot slot heb je het recht je persoonsgegevens over te dragen. Dit recht is van toepassing op dezelfde manier als het recht op toegang en rectificatie.¬†

Cookies 

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij bezoek aan onze website geplaatst wordt op de harde schijf van je computer. Een cookie bevat gegevens zodat je bij elk bezoek aan onze Websites als bezoeker kan worden herkend. Het is dan mogelijk om onze Websites speciaal op jou in te stellen en het inloggen te vergemakkelijken. Wanneer je onze Websites bezoekt, verschijnt er een banner waarmee we je informeren over het gebruik van cookies. Bij verder gebruik van onze Websites accepteer je het gebruik ervan. Je toestemming is geldig voor een periode van dertien maanden. Informatie over en toestemming voor het gebruik van cookies zal voor iedere afzonderlijke Website afgegeven worden.

Welke cookies gebruiken wij?

Wij maken gebruik van cookies voor webanalyse-service (zoals Google Analytics) alsmede advertentiecookies. Via analytische cookies krijgen we inzage in het bezoek aan onze Website op basis van informatie over bezoekersaantallen, populaire pagina’s en onderwerpen. Op deze wijze kunnen we de communicatie en informatievoorziening beter afstemmen op de behoeften van bezoekers van onze Websites. We kunnen niet zien wie onze Websites bezoekt of vanaf welke pc het bezoek plaatsvindt. Daarnaast worden er functionele cookies zoals sessie- en login cookies geplaatst voor het bijhouden van sessie- en inloginformatie.

De advertentiecookies zijn bedoeld voor het tonen van relevante advertenties, alsmede cookies van sociale netwerken, zoals LinkedIn en Facebook. Laatstgenoemde cookies zijn uitsluitend van toepassing indien je gebruik maakt van de betreffende service en maken het mogelijk berichten te linken of te tweeten. We bewaren deze gegevens gedurende 1 jaar.

Naam Cookie: 

Google Analytics

Afzender van Cookie:

School van Ayurveda

Doel van de Cookie:

_utma: meet het aantal unieke bezoekers_utmb en _utmc: meet het aantal sessies naar de site_utmt: meet het type variabele_utmz: het meten van alle relevante informatie voor de identificatie van een bron van het verkeer

Naam Cookie:

Facebook, Instagram

Afzender van Cookie:

School van Ayurveda

Doel van de Cookie:

Facebook en Instagram custom audience om bepaalde doelgroepen te cre√ęren of uit te sluiten van reclame

Hoe kan ik het gebruik van cookies bepalen?

Voor meer informatie over het gebruik, het beheer en de verwijdering van cookies voor elke browser kun je terecht op de website van de Consumentenbond.

Aanpassen Privacy Statement

Wij behouden ons het recht voor deze privacy policy aan te passen. Wijzigingen zullen op deze Website worden gepubliceerd.

Wordt een volwaardige expert in Ayurveda

... en leer volgens de Ayurvedische principes jouw eigen praktijk neer te zettenl

Ontdek met mijn GRATIS e-book de tijdloze wijsheid van Ayurveda

Ayurveda, een eeuwenoude filosofie en levenswijze die ons leert in harmonie te leven met de natuur, is niet langer een mysterie meer in Europa. Je hebt er vast al van gehoord - misschien vanwege die heerlijke Ayurvedische thee in de supermarkt, of de ontspannende Ayurvedische massages in wellnesscentra. 

Maar wat is Ayurveda nu eigenlijk? Waar komt het vandaan? En waarom heeft het zo'n diepgaande invloed in het Westen? Laat me je meenemen op een reis door de essentie van Ayurveda.

Vraag hier GRATIS mijn e-book aan om de verbinding van oude wijsheid met hedendaagse welzijn te ontdekken.

Ook ontvang je wekelijks EXTRA inspiratie en hulp om Ayurveda volledig in je leven te integreren. Ook houd ik je op de hoogte van de aankomende webinars